www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Utflykt till Karikatornet

 
Hej på er!
Igår var jag och Anjelica ut på en liten utflykt till Karikatornet, och den här gången hittade vi till tornet, haha! Vi promenerade från Österhankmo simstrand, blev en härlig promenad genom skogen och upp i tornet. Jäklar vad jag blev skakig när vi gick upp i tornet, jag är nämligen ganska höjdrädd, men det gick bra ändå. Dessutom fick vi så himla fina bilder, vi tjöt så vi skrämde nog bort alla djur i skogen som vi hoppades att se, hehe.
 
Tänkte bjuda på en bunt med bilder här, hoppas det inte blir för många!
/Daniela
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Natt med norrsken

 
 
God morgon!
Inatt var det ett riktigt fint norrsken på himlen igen, mycket svagare än de två senaste nätterna, men ändå där, och så himla vackert. Vi möttes först upp på Kalvholmsvägen för att fånga norrskenet på bild, sedan åkte vi till jobbet. När vi såg norrskenet på himlen igen var vi tvungna att stanna och fota igen, på varsitt håll dock.
 
Bilden jag tog i Kvevlax blev så bra, trots att den hade light pollution från riksåttan och lite andra störningsmoment, men jag är ändå supernöjd med bilden. Anjelicas bilder blev också jättefina, hon har postat några på vår Instagram (länk) som ni får kika på där istället, hehe.
 
Snart är ju norrskenssäsongen över, jag gråter en liten skvätt över detta... Men det ska bli riktigt skönt med sommar också, ni kanske vill se något annat än norrsken hela tiden. ;-) Idag kommer det upp ett inlägg från när vi var på en liten utflykt till Karikatornet igår, det blev sååå fina bilder! Jag tror ni kommer gilla dem, det är riktigt härlig sommarkänsla i dem.
/Daniela
 
 
 
 
 

Ett färgsprakande norrsken

 
 
Hej! Inatt var det också ett otroligt vackert norrsken på himlen, och jag var så glad över det! Igår natt var jag nämligen hos mina föräldrar och hade inte kameran med mig, så då kunde jag tyvärr inte fota norrskenet som var då, men inatt, då jäklar!
 
Det var ganska svagt i början, men plötsligt så small det till och började dansa och fladdra på himlen, det blev både rött och lila och var så himla vackert. Jag vet inte vem som hade mest ljud för sig, jag eller Anjelica, haha.
 
Bilderna blev iallafall fantastiskt fina, även om jag hade lite problem med att hitta fokus, men trots att allt var i fokus så kändes norrskenet väldigt blurrat ändå... Konstigt, det brukar vara lite tydligare/skarpare. Men Anjelica hade samma problem, så det var väl bara norrskenet som hade lite funderingar för sig då, hehe.
 
Jag har använt mig av min Canon EOS 70D + objektivet Canon EF-S 18-200mm.
/Daniela
 
 
 
 


RSS 2.0