www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Aurora

Tjo! Inatt var vi utpå igen, vi hittade norrskenet, och wow vad fina bilder det blev. Vi tog även lite siluett-bilder i norrskenet, en bildidé vi har haft ett tag nu. Och fina blev de. Jag hade lite problem med inställningarna på min kamera, men bilderna blev i slutändan bra ändå.
 
/Daniela
 

Dimmig utsikt från pisten

 
Hallå igen! Vi är on fire idag alltså. Efter att förra inlägget publicerades så for vi ut igen, vi åkte upp för berget. 450 meter ovanför havet, helt galet mycket höjd. Vi blev nästan lite illamående, haha. Här är några av de lyckade bilderna, blev ett sånt härligt, sagolikt ljus i bilderna på grund av dimman. Underbart.
 
Nu ska vi ut och försöka hitta norrskenet, det är 15% chans att se det just nu. See ya!
/Daniela & Anjelica
 
Canon EOS 70D + Canon EF-S 18-200mm

LEVI!!!!!!

 
Heeej! Åh herregud, vi är i Levi! Äntligen!! Som vi har längtat! Tyvärr är det lite halvmulet här, så inget norrsken, än. Jag kommer bli sååååå arg om inget norrsken vill synas medan vi är här. Imorgon skulle det vara fint och soligt iallafall, hoppas det håller i sig till natten.
 
Tidigare idag var vi till Lapinkylän Porotila, de hade jättesöta renar och hundar där. Jättemysigt ställe, mycket turister också som åkte tandemskidor, haha. Vi har åkt runt lite i byn och spanat vilken backe vi ska åka i imorgon och lite sånt, vi ska åka upp på backen när vi skrivit detta inlägg för att äta middag, blir säkert roligt!
 
Här är några bilder från renfarmen och när vi var ute på liten rundkörning. Fina bilder!
/Daniela och Anjelica
 
 
Canon EOS 70D + Canon EF-S 18-200mm
RSS 2.0