www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Solnedgång och Norrsken

Hej på er! Äntligen så har det klarnat upp, så skönt att inte behöva se på det gråa och regnet. Det var en riktigt fin kväll igår så for och fotade det lilla jag såg av solnedgången, och nu inatt så var jag och fotade norrskenet. Är lite bitter eftersom det var ett riktigt starkt norrsken för några dagar sen, men då var det mulet så jag fick inte se det, det var en liten tröst det lilla som var idag. Vi får hoppas det kommer starkt norrsken snart igen så man får fota det och bara stå och kolla på det.
/Anjelica
 
Norrsken i Österhankmo
Nikon D5500 + Nikon AF-P DX NIKKOR 18-55mm
F/3.5 + 15sek + ISO1600

Soluppgång och Dimma

 
God morgon! Det var en riktigt vacker men kall höstmorgon idag. Det var verkligen magiskt när solen gick upp bakom träden och det var vindstilla och dimma. Hoppas det kommer många såna här morgnar.
/Anjelica
 
Soluppgång i Österhankmo
Nikon D5500 + Nikon AF-P DX NIKKOR 18-55mm
F/6.3 + 1/60sek + ISO320

Starkt norrsken

 
Hejhej! Igår kom det ett starkt norrsken från ingenstans, det dansade, swirlade runt och nästan frasade ibland (hörde det när jag stod och tittade på), blev rött i botten och flimrade omkring på himlen, otroligt vackert.
 
Stod och fotade i ca 20 minuter, sen dog det ut och blev väldigt svagt, och jag var tvungen att åka vidare till jobbet också, så det blev ett par bilder bara, men vilka bilder det blev. Är så nöjd med dem!
/Daniela
 


RSS 2.0