www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vintergatan

 
Tjenamors!
Inatt for vi ut och fotade igen, alltså shit pomfritt vad vackert det var. Ett pyttesvagt norrsken, stjärnklart och vintergatan syntes såå himla tydligt! Vi fotade först på Kalvholmsvägen och sen for vi ut till Björköby för att hitta bra ställe, är så himla nöjd med mina bilder.
 
En rolig anekdot är att när vi stod och fotade vid vattnet så knakade det och lät från vattnet, vi tänkte ju att det var isen. När det lät lite högre så gick Anjelica och satte sig i bilen, och jag tänkte ta en bild till. Hörde mer knakande och tittade upp, så ser jag något stort djur (typ en älg?) springa på isen i full kareta, sådär halvt mot stranden... Jag satt ganska snabbt i bilen igen, hahaha. Hur höll ens isen tänker jag, haha? Så jäkla konstigt, haha.
 
Annars så är jag då jättenöjd med mina bilder, vi läste på lite om hur man fotar vintergatan och vi blev inspirerade så vi var bara tvungna att testa. Provade även på att använda bulb för första gången, är nöjd förutom att jag lät slutartiden gå för långt så stjärnorna har hunnit bli oskarpa. Bättre blir det med övning, hoppas på stjärnklart snart igen!
 
/Daniela
 
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!