www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Solnedgång vid Brändö hamn

Hej på er!
Idag var vi och fotade solnedgången vid Brändö hamn, eller ja, det blev en bra bild på solnedgången och så lite andra fina bilder. Jag har även en superrolig nyhet att berätta för er, i fredags fick jag hem min nya kamera! Det är en Canon EOS 70D, den fanns på specialpris på Rajalacamera.fi (LÄNK). Fick den för 990€ istället för 1618€, jättenöjd! Digi-veckan går ut vid midnatt, så det är att skynda på om ni vill fynda!
 
Har inte fotat allt för många bilder med den ännu, so bare in mind att jag lär mig inställningar och grejer än. Det kommer nog bli superduperbra bara jag lär mig allt! Att det finns en skärm på ovansidan av kameran är helt mindblowing haha, men supersmart om man inte har på skärmen. Jag är suuuupernöjd hittills!
Förresten, om bildredigeringen inte är top notch så är det för att jag inte har någon dator att redigera på för tillfället, min älskade kanin (...) bet nämligen ett hack i sladden till laddaren, så det sprakar och slår gnistor ur den. Måst åka och köpa en ny laddare för 88 euro (!!!) imorgon, så jag är troligen back in business imorgon någon gång!
/Daniela
 


 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!